ELONTILAN YSTÄVÄT RY

Elontilan Ystävät ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kokonaisvaltaista ympäristökasvatusta ja -suunnittelua ja ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys

- järjestää koulutuksia, esitelmätilaisuuksia, tutustumiskäyntejä, opintomatkoja, kokouksia ja juhlatilaisuuksia.
- harjoittaa tutkimus-, tiedotus- ja julkaisutoimintaa.
- luo riittävät yhteistyöverkostot kokonaisvaltaista ympäristökasvatusta ja -suunnittelua ja kokonaisvaltaista ihmisen hyvinvointia tukevien ohjelmien ja menetelmien kehittämisen turvaamiseksi esim. kansainvälisen Maakasvatusinstituutin (The Institute for Earth Education) ja permakulttuuriyhteisön kanssa ja ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävien yhteisöjen kanssa.


Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi myydä julkaisuja, järjestää maksullisia koulutustilaisuuksia, harjoittaa ravitsemis- ja ohjelmapalvelutoimintaa järjestämiensä tilaisuuksien yhteydessä ja harjoittaa pienimuotoista tuotteiden ja palveluiden myyntiä oman toiminnan rahoittamiseksi. Yhdistys voi myös vastaanottaa avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja ja toimeenpanna varainkeräyksiä sekä hallita ja omistaa toimintaansa varten tarpeellisia kiinteistöjä.


Yhdistyksen tarkoitus ja säännöt kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

Elontilan Ystävien jäseneksi voi liittyä kätevästi Elontilan nettipuodissa tai täyttämällä jäsenlomakkeen.

Yhteystiedot:

Elontilan Ystävät ry (y-tunnus: 2773741-6)
postiosoite: Haavikkolantie 4, 83835 Ruvaslahti
email: et(ät)elontila.fi, p. 050-3792376
www.elontila.fi